More

  ΑΕΚ: «Υπάρχει εγκληματική οργάνωση, έρχεται εισαγγελική έρευνα!»

  -

  Μία ανακοίνωση «βόμβα» από την ΑΕΚ!

  Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή τα όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες, η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ, ξέσπασε, με μία μεγάλη ανακοίνωση, η οποία κάνει λόγω για εγκληματική οργάνωση.

  Παράλληλα, η ΚΑΕ ΑΕΚ τονίζει πως υπάρξει εισαγγελική έρευνα, κατά το οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης που υπάρχει εναντίον της.

  Αναλυτικά, η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε τα εξής:

  H AEK BC με αίσθημα ευθύνης ανακοινώνει, ότι:

  Παρότι συνεχίζεται και σήμερα το μπαράζ δημοσιευμάτων, περί απόρριψης του πλήρους φακέλου δικαιολογητικών της ΑΕΚ BC, δεν έχουμε λάβει γνώση της σχετικής εισήγησης της πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης.

  Αντίθετα, ενημερωθήκαμε ότι θα συνεδριάσει το Δ.Σ. σχετικά με την εισήγηση της Επιτροπής Αξιολόγησης, χωρίς ωστόσο να γίνεται κάποια μνεία σχετικά με το περιεχόμενο της εισήγησης, παρόλο που ζητήσαμε να μας προσκομιστούν τα έγγραφα που αφορούν στα θέματα προς συζήτηση.

  Τόσο η παράλειψη της επιτροπής να μας ενημερώσει για την εισήγησή της στο μέρος που μας αφορά, όσο και η άρνηση του ΕΣΑΚΕ να παράσχει στα μέλη του ΔΣ την ενημέρωση που δικαιούται, μάς δημιουργούν υποψίες, ότι έχει ληφθεί πράγματι απόφαση απόρριψης.

  Είχαμε ενημερώσει εγκαίρως τον κόσμο της ΑΕΚ για το «ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ», που έχει «εκπονηθεί» εδώ και μήνες από την «εγκληματική οργάνωση», που κάνει κουμάντο στο ελληνικό μπάσκετ, και ποδηγετεί κάποιες ιστοσελίδες (site) συγκεκριμένων μιντιακών συμφερόντων, ωστόσο δεν πιστεύαμε ότι θα τολμούσε ποτέ μια επιτροπή, ακόμη και καθοδηγούμενη από ποταπά αίτια, να απορρίψει έναν πλήρη φάκελο με κάποια προφανώς σαθρή, έωλη και νομικά αβάσιμη αιτιολογία, παραβλέποντας τα αυταπόδεικτα και επιπλέον να αρνείται να παράσχει στον ενδιαφερόμενο και έχοντα έννομο συμφέρον την ενημέρωση που δικαιούται, παρακωλύοντας ακόμη και την ομαλή άσκηση του δικαιώματός του για προετοιμασία για έφεση.

  Σε καμία ευνομούμενη χώρα στον κόσμο δεν δύναται ο κριτής να ταυτίζεται με τον ωφελούμενο. Δεν δύναται δηλαδή ο κύριος Πανταζόπουλος (Πρόεδρος της ΚΑΕ Περιστέρι και μέλος της Επιτροπής Αξιολόγησης) ν’ αποφασίζει για τους φακέλους ΑΕΚ,  Άρη και Λάρισας, η απόρριψη των οποίων θα οδηγήσει σε ευρωπαϊκή συμμετοχή της ομάδας του. Ουσιαστικά, πρόκειται για μία πρωτοφανή και ανοίκεια προσπάθεια να κερδίσει στα χαρτιά ό,τι έχασε στο παρκέ.

  Σε καμία ευνομούμενη χώρα στον κόσμο δεν μπορεί νομικός σύμβουλος και μέλος Επιτροπής Αξιολόγησης, εν προκειμένω η κυρία Σουζάνα Δόγα, να καλείται να ψηφίσει διερωτώμενη για το εργασιακό της μέλλον στον οργανισμό και προφανώς φοβούμενη την αντιμετώπισή της από τη «Νέα Τάξη Πραγμάτων».

  Σε καμία ευνομούμενη χώρα στον κόσμο δεν εκδιώκεται ο ασκών με πληρότητα τα καθήκοντά του οικονομικός διευθυντής ενός οργανισμού, επειδή πρέπει να τοποθετηθεί αντ’ αυτού ως Επιχειρησιακός Διευθυντής, και συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Μουλίνος.

  Ο Κωνσταντίνος Μουλίνος προσπάθησε να μας παγιδεύσει με μία προχειρογραμμένη διάταξη του κανονισμού για τα «ban» και όταν βρήκε τοίχο, κατέφυγε σε απάτη προσπαθώντας να βγάλει ψεύτικες τις χορηγίες της ΑΕΚ ΒC με υπογεγραμμένες συμβάσεις, και ψεύτες όλους τους χορηγούς μας, που τις έχουν υπογράψει. Και γι’ αυτό το λόγο φέρεται να «κόπηκε» ο φάκελος μας, ο φάκελος δηλαδή μιας εταιρίας που έχει τακτοποιήσει τα πάντα.

  Αν η κάθαρση της «Νέας Τάξης» του ελληνικού μπάσκετ ξεκινήσει από την ΑΕΚ (και ενώ ο φάκελός μας πληροί ΟΛΕΣ τις τυπικές και ουσιαστικές προϋποθέσεις), θέτουμε αρχικά μερικά ερωτήματα, τις απαντήσεις των οποίων, γνωρίζουν «οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ», και αποτελούν έναν καλό λόγο για συνέχιση της κάθαρσης σε όλα τα επίπεδα και την έναρξη της εισαγγελικής έρευνας:

  1) Πόσο δίνει στο Στοίχημα το να χάνεις στην έδρα σου με διαφορά μεγαλύτερη των 10 πόντων στο Ά Δεκάλεπτο;

  2) Πόσο δίνει στο Στοίχημα Έλληνας διεθνής, με διψήφιους πόντους και ριμπάουντ σε μέσους όρους,  να «τραυματίζεται» στο ημίχρονο του αγώνα, έχοντας 6 πόντους και 1 ριμπάουντ και να «τίθεται» εκτός αγώνα;

  3) Ποιοι δύο (2) μπασκετικοί μεγαλοδημοσιογράφοι πλησίασαν προμηθευτή της ΑΕΚ ΒC πιέζοντάς τον να προκαλέσει πρόβλημα στην εταιρία μας, υποσχόμενοι ότι δεν πρέπει να ανησυχεί γιατί «η επόμενη ημέρα είναι ήδη εξασφαλισμένη» (για τον προμηθευτή) από τη «Νέα Τάξη Πραγμάτων»; Τα ονόματα των μεγαλοδημοσιογράφων και του προμηθευτή θα βρίσκονται στη διάθεση της Εισαγγελίας Αθηνών.

  4) Πώς χρηματοδοτούνται οι ΚΑΕ; Με αυξήσεις κεφαλαίου; Με δάνεια; Ποιοι είναι οι πραγματικοί μέτοχοι των ΚΑΕ;

  Απαιτούμε ν’ ανοικτούν και επαναξιολογηθούν όλοι οι φάκελοι, σε μία ανοικτή διαδικασία, με παρουσία όλων των εκπροσώπων των ΚΑΕ, καθώς υπάρχουν ενδείξεις για κακή, καταχρηστική και μεροληπτική άσκηση καθηκόντων κάποιων μελών της Επιτροπής.

  Τέλος, ενημερώνουμε, ότι η ΑΕΚ ΒC και ο κ. Μάκης Αγγελόπουλος θα κινηθούν με αγωγές κατά των μελών της Επιτροπής πλην του Προέδρου του ΕΣΑΚΕ, κου Ευάγγελου Γαλατσόπουλου, ο οποίος βρίσκεται στη θέση του δίχως ατζέντα, με προφανή κατεύθυνση το καλό του ελληνικού μπάσκετ και πλην του κου Σταύρου Δουβή, ο οποίος όπως ανακοινώσαμε παραιτήθηκε σήμερα καταγγέλοντας τους χειρισμούς της Επιτροπής Αξιολόγησης.

  ΑΕΚ BC

  The post ΑΕΚ: «Υπάρχει εγκληματική οργάνωση, έρχεται εισαγγελική έρευνα!» appeared first on overfm.gr.

  OverFM.gr

  spot_img

  Τελευταία Νέα

  Μάικ Τζέιμς: «Εχθρική ατμόσφαιρα στα ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός»

  Η Μονακό επικράτησε της Μακάμπι στο Ισραήλ και προηγείται με 2-1 στη σειρά των Playoffs της EuroLeague, με τον...

  Σανς: Εκτός για τρία παιχνίδια ο Κρις Πολ

  Οι Σανς βρίσκονται πίσω στη σειρά με τους Νάγκετς με 2-0 και ο τραυματισμός του Κρις Πολ στον αριστερό...

  ΕΟΕ: Ανακοίνωσε και επίσημα την απόσυρση των ασφαλιστικών μέτρων για το ΟΑΚΑ

  Η ΕΟΕ με επίσημη ανακοίνωση εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να αποσύρει τα ασφαλιστικά μέτρα για την...

  Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Για το break στην Πόλη

  Ολυμπιακός και Φενέρ πράξη… τρίτη με τις δύο ομάδες αυτή τη φορά να δίνουν ραντεβού για την Ulker Arena...

  Διαβάστε επίσης...Σχετικά
  Προτεινόμενα για εσάς