Η γυναικεία ομάδα της ΕΘΑ προχώρησε σε αντικατάσταση της ξένης της καλαθοσφαιρίστριας, φέρνοντας στην Κύπρο την Αμερικανίδα Άντζελα Τόμπκινς.
Η 28χρονη φόργουορντ, ύψους 1.88 φορούσε φέτος την φανέλα της ομάδας των Ιωαννίνων στην Α1 γυναικών της Ελλάδας. Στο μοναδικό παιχνίδι που αγωνίστηκε σκόραρε 13 πόντους, ενώ μάζεψε 3 ριμπάουντ και είχε μία ασίστ. Πριν την Ελλάδα, η Τόμπκινς αγωνιζόταν στην Αυστραλία με την φανέλα των Ντόλφινς, όπου σε 13 παιχνίδια είχε εντυπωσιακά στατιστικά, με 18.5 πόντους, 12.2 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ! Να αναφέρουμε πως η Αμερικανίδα είχε φορέσει και την φανέλα του Πανιωνίου στο παρελθόν.
Πρόκειται για μία δυνατή καλαθοσφαιρίστρια, με καλό σουτ, καλά τελειώματα κοντά στο καλάθι. Είναι πολύ επικίνδυνη στα Pick and Roll και Pick and Pop, κυρίως εξαιτίας του καλό τζαμπ-σουτ που έχει από μέσες αποστάσεις. Το παιχνίδι της διακρίνεται από εκρηκτικότητα, ενώ ξέρει να προστατεύει καλά την μπάλα όταν μπαίνει στο αντίπαλο ζωγραφιστό.Η Αμερικανίδα είναι αρκετά καλή και στα αμυντικά της καθήκοντα, καθώς θεωρείται καλή στο ποστ, αφού με το δυνατό της κορμί ανακόπτει ακόμα και τις ψηλότερες αντιπάλους της.
