Εύκολα η Ανόρθωση επικράτησε της ΕΝΑΔ με 76-33 στο πρώτο της παιχνίδι για το 2020 και προσπέρασε τον Κεραυνό στην δεύτερη θέση, έχοντας μάλιστα παιχνίδι λιγότερο. Σκόραραν όλες οι καλαθοσφαιρίστριες της «Κυρίας»! Με μόλις 6 παίκτριες κατέβηκε στη Λεμεσό η ομάδα του Τάκη Μιραλλάη.
Το παιχνίδι τελείωσε από το πρώτο πεντάλεπτο, όταν η Ανόρθωση έτρεξε ένα επιμέρους σκορ 14-2. Ο κόουτς Αρίστου χρησιμοποιήσε όλες τις παίκτριές του, οι οποίες μάλιστα σκόραραν όλες. Χαρακτηριστικό είναι πως πέρα της ΜακΚλούρ, καμία άλλη καλαθοσφαιρίστρια της «Κυρίας» δεν σημείωσε διψήφιο αριθμό πόντων, που σημαίνει πως το σκοράρισμα μοιράστηκε σε όλες τις «Κυρίες».
Τα δεκάλεπτα: 26-6, 47-14, 62-26, 76-33.
On fire: Η Νίκι ΜακΚλουρ πέτυχε 18 πόντους σε 17 λεπτά, με 8/10 δίποντα και 2/6 βολές. Είχε επίσης 10 ριμπάουντ, 6 εκ των οποίων επιθετικά!
Διακρίθηκαν: Πάγκαλος, Πιτάκκα και Μπολσάκοβα είχαν από 9 πόντους, ενώ από πλευράς ΕΝΑΔ, η Μαρία Καλιάνου πέτυχε 11 πόντους και η αδερφή της, η Χαραλαμπία άλλους 9.
Το στατιστικό που ξεχώρισε: Η Ανόρθωση σημείωσε 36 πόντους από αιφνιδιασμούς. Τρεις πόντους περισσότερους από όσους σημείωσε η ΕΝΑΔ σε όλο το παιχνίδι!
Διαιτητές: Γιάννης Αττυπας, Μιχάλης Ελισσαίου.

