More

  Ανόρθωση: «Με την άνοδο για τη νέα άνοδο!»

  -

  Τους στόχους της Ανδρικής ομάδας της Ανόρθωσης κατά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, μαζί με μια αναφορά για την πορεία της, κατά τη χρονιά που πέρασε, περιλαμβάνονται στο σημερινό Δελτίο Τύπου της ομάδας.

  Αναλυτικά:

  «Γεγονός είναι πλέον, η άνοδος της Ανδρικής ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Β1` κατηγορίας, όσον αφορά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Μια άνοδος, που εξασφαλίστηκε επάξια βάση και των αριθμών, όσον αφορά την προσπάθεια που έκαναν οι προπονητές και οι παίκτες της ομάδας μας και δε νομίζουμε ότι μπορεί να υπάρξει ακόμα και αντίπαλος που θα μπορούσε να αμφισβητήσει την ανωτερότητα της Ανόρθωσης, σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος!

  Η κατάκτηση της ανόδου, κατά την πρώτη φορά που το Ανδρικό τμήμα της Ανόρθωσης λειτούργησε μετά από 44 χρόνια, αποτέλεσε την επίτευξη του μεγάλου στόχου που είχε τεθεί από το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου.

  Πλέον, ο στόχος αυτός αποτελεί ένα γεγονός και ήδη, ο προγραμματισμός για τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β1`, βρίσκεται σε εξέλιξη.

  Μέσα από τις κινήσεις που θα γίνουν, μέσα από συνέπεια, μελετημένες κινήσεις και πάνω από όλα, με ζήλο, ο στόχος είναι όπως η Ανόρθωση να διαθέτει όλες εκείνες τις δυνατότητες που θα την καταστήσουν δυνατή και ικανή, ούτως ώστε του χρόνου, τέτοιες μέρες να προγραμματίζεται για να ανταπεξέλθει ευρισκόμενη στο χώρο όπου ανήκει!

  Δηλαδή στο πρωτάθλημα της 1ης κατηγορίας!

  Να ολοκληρώσει δηλαδή, τη λεγόμενη ολική επαναφορά τη στιγμή που μέσα από τις ακούραστες προσπάθειες δημιουργίας που έχει κάνει, να μπορέσει να στηριχθεί σε μεγάλο βαθμό, από τις δικές της δυνάμεις, από τα δικά της ταλέντα.

  Αυτές οι δυνάμεις, μέσα από την αγωνιστική αξία που διαθέτουν τα ταλέντα, που έχει στις τάξεις της η ομάδα μας, θα τύχουν της ανάλογης εκμετάλλευσης (με την καλή βέβαια έννοια) από τους ανθρώπους της ομάδας μας, ούτως ώστε μέσα από τη χρονιά που έρχεται, να επιτευχθεί ο στόχος ανόδου στο πρωτάθλημα των μεγάλων.

  Ένας στόχος, που φυσικά δεν θα είναι και τόσο εύκολο για να πραγματοποιηθεί.

  Όμως στην Ανόρθωση η πίστη υπάρχει! Διότι υπάρχουν οι κατάλληλοι άνθρωποι που θα επωμισθούν στις πλάτες τους αυτό το δύσκολο έργο, άνθρωποι ακούραστοι και ικανοί!

  Ολική επαναφορά

  Μεγάλος στόχος δεν είναι άλλος εκτός από την επάνοδο στην κατηγορία των μεγάλων για την Ανόρθωση.

  Αυτός άλλωστε ήταν και ο πρωταρχικός (αγωνιστικός) στόχος που είχε θέσει ο πρόεδρος της ομάδας μας κ. Αντώνης Μικελλίδης, από την ημέρα που πήρε την απόφαση, να αναβιώσει μέσα από την πρωτοβουλία του, την καλαθόσφαιρα στις τάξεις της Ανόρθωσης.

  Ένας δύσκολος –επαναλαμβάνουμε- στόχος, για τον οποίο όμως οι άνθρωποι της, θα κάνουν το παν, για να πραγματοποιηθεί.

  Ένας στόχος που θα είναι αφιερωμένος, όχι μόνο στη γη που μας γέννησε, την Αμμόχωστο, αλλά το «αγνάντεμα» του θα επεκταθεί μέχρι και την Κωνσταντινούπολη!

  Η Ανόρθωση λοιπόν, βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην ολική επαναφορά στο καλαθοσφαιρικό στερέωμα της Κύπρου και οι απανταχού φίλοι της ανά τη νήσο, μπορούν να αισθάνονται αισιόδοξοι!

  Με εκτίμηση,

  Από Τμήμα Επικοινωνίας Anorthosis Basketball (News Letter)»

  spot_img

  Τελευταία Νέα

  Mπαρτσελόνα: Νοκ άουτ με Άλμπα Αμπρίνες και Σανλί

  Από το δόξα το Θεό στο βοήθα Παναγιά. Μπορεί ο Νίκολα Μίροτιτς να επέστρεψε από τον πολύμηνο του τραυματισμό...

  Zίζιτς: «Στο τέλος πιστεύω να είμαστε εμείς οι νικητές»

  Η Εφές Αναντολού υποδέχεται τον Ολυμπιακό στις 19.30 την Πέμπτη (1-12) στην «Σινάν Ερντέμ Αρίνα» και ο Άντε Ζίζιτς...

  Αταμάν: «Θα πρέπει να αμυνθούμε για να κερδίσουμε»

  Η Εφές Αναντολού υποδέχεται τον Ολυμπιακό αύριο (1-12) στην «Σινάν Ερντέρμ Αρίνα» και ο Εργκίν Αταμάν υποστήριξε οτι για...

  Μπαρτσελόνα: Παρών ο Μίροτιτς με Άλμπα

  Στην αποστολή της Μπαρτσελόνα για τον αγώνα της Πέμπτης με την Άλμπα στο Βερολίνο συμπεριλήφθηκε ο Νίκολα Μίροτιτς. Ο...

  Διαβάστε επίσης...Σχετικά
  Προτεινόμενα για εσάς