Ανόρθωση: «Να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό»

-

Home ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ Ανόρθωση: «Να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό»

Ανάρτηση της Ανόρθωσης για το παιχνίδι των γυναικών απέναντι στο Phoenix MJ Basket Plus.

«Με την πρώτη θέση, όσον αφορά την πρώτη φάση του πρωταθλήματος να είναι εξασφαλισμένη, αλλά και με τη ψυχολογία στο ζενίθ, μετά τις νίκες στο εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΛ και τη νίκη-πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου, εκτός έδρας επί της ΕΘΑ, η γυναικεία μας ομάδα υποδέχεται στην αίθουσα της 2ης τεχνικής σχολής Λεμεσού, το συγκρότημα του MJ Basket Plus.

H αναμέτρηση θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή και θα ξεκινήσει στις 16:00. Είναι παιχνίδι για την 12η αγωνιστική της πρώτης φάσης στο πρωτάθλημα γυναικών, στο οποίο μπορεί να μην υπάρχει ουσιώδες βαθμολογικό ενδιαφέρον, ωστόσο για τις κοπέλες μας υπάρχει κίνητρο και μάλιστα, διπλό!

Ο ένας λόγος, είναι για να σημειώσει μιαν ακόμα νίκη και να τερματίσει αήττητη κατά την πρώτη φάση, κάτι που θα εμπνεύσει αυτοπεποίθηση τις κοπέλες μας, όσον αφορά τη δύσκολη συνέχεια κατά τη φάση των πλέι-οφ, μετά το πέρας της πρώτης φάσης.

Ο άλλος λόγος, είναι για να αγωνισθούν με σθένος και σοβαρότητα οι παίκτριες μας, ούτως ώστε, να διατηρηθούν σε αγωνιστική ετοιμότητα, ενόψει (και πάλι) της δύσκολης συνέχειας. Από την άλλη, το συγκρότημα του Phoenix MJ Basket Plus, έχει το δικό του κίνητρο, που είναι σημαντικό μιας και παλεύει για να τερματίσει στην πρώτη τετράδα. Άρα είναι λογικά, αναμενόμενο ότι θα τα δώσει όλα για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Ένας ακόμα λόγος για τον οποίο οι παίκτριες μας πρέπει να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, όπως άλλωστε έχουν κάνει σε όλα τα φετινά παιχνίδια τους».

Must Read