Ο Ενές Καντέρ με ανάρτηση στα Social Meida ανέφερε πως αν χάσει τη ζωή του, την ευθύνη θα έχει αποκλειστικά το καθεστώς Ερντογάν. Με αυτό τον τρόπο, ο Τούρκος καλαθοσφαιριστής απάντησε στην κίνηση της τουρκικής κυβέρνησης να τον επικηρύξει για 500 χιλιάδες ευρώ.
«Δεν το πιστεύω ότι έφτασαν στο σημείο να θέλουν να με σκοτώσουν. Εάν σκοτωθώ στο εγγύς μέλλον, το καθεστώς Ερντογάν είναι υπέυθυνο γι αυτό. Γιατί η κυβέρνηση Μπάιντεν, το ΝΑΤΟ και οι δυτικοί ηγέτες σιωπούν και ακόμα προσπαθούν να έχουν διπλωματία με αυτές τις δικτατορίες;», ήταν τα λόγια του.
Come and get it @RTErdogan!
Wanna waste half a million?
Be my guest… pic.twitter.com/3jLAqVF2V5— Enes FREEDOM (@EnesFreedom) January 13, 2023
Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram στο Youtube στο TikTok.
The post Ενές Καντέρ: «Αν σκοτωθώ, θα είναι υπεύθυνο το καθεστώς Ερντογάν» appeared first on overfm.gr.