Σε ένα απίθανο παιχνίδι που κράτησε το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, η Αναγέννηση κατάφερε να φύγει με τη νίκη από το Λευκόθεο με 74-72 επί της ΕΘΑ, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος γυναικών!
Με τρομερή την Κάσιντι Μιχάλκο που άγγιξε το triple-double (29π, 20ρ, 9ασ), αλλά και την Κρις Μερκούρη (21π, 10ρ) και την Στυλιάνα Βελίνοβα (16π, 10ρ), η ομάδα του Ηρακλή Πιττάκα έκανε απίθανη εμφάνιση, απέδειξε πως η βαθμολογία την αδικεί και πήρε τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα.
Η ΕΘΑ, καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο πάλεψε με νύχια και με δόντια για να αποφύγει την ήττα και να κρατήσει την τρίτη θέση, χωρίς επιτυχία. Η Μάγια Μπριούερ πέτυχε 24 πόντους, άλλους 20 η Ιωάννα Κυπριανού και 13 η Λυγία Ιωάννου.
Τα δεκάλεπτα: 24-17, 43-36, 58-57, 72-74.

