Ο Κεραυνός πέρασε από το «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία» στο βαθμολογικό ντέρμπι απέναντι στην ΕΘΑ. Βέβαια το παιχνίδι μόνο ντέρμπι δεν ήταν, καθώς η ομάδα του Στροβόλου με τη στόφα του Πρωταθλητή, επικράτησε με 84-58.
Οι καλαθοσφαιρίστριες του Χρίστου Στυλιανίδη έπαιξαν σοβαρά και πειθαρχημένα και στα 40 λεπτά του αγώνα, ενώ δεν επέτρεψαν σε κανένα σημείο στις αντίστοιχες της Σκεύης Γεωργίου να πιστέψουν πως μπορούν να διεκδικήσουν κάτι από αυτό.
Πρώτη σκόρερ για τις ερυθροκίτρινες η φοβερή και τρομερή Νίκι Έιβερι με 31 πόντους (22 από το ημίχρονο)! Την ακολούθησε η Θεολόγου με 13 πόντους και η Μεκούρη με 11.
Για την ΕΘΑ ξεχώρισε η Κάσιν που πέτυχε 18 πόντους και την ακολούθησε η Θεοδοσίου με 12.
Τα δεκάλεπτα: 12-28, 34-51, 48-71, 58-84.
ΕΘΑ (Σ. Γεωργίου): Μύθιλλου 2, Θεοδοσίου 12 (1), Ιγνατίου 5 (1), Κάσιν 18, Κυπριανού 11 (3), Παπαγιάννη, Ακαθιώτη 4, Κουσαρίδου 6, Σπυρίδου.
Κεραυνός (Χ. Στυλιανίδης): Θεολόγου 13 (3), Ρουσσάκη 5 (1), Μερκούρη 11, Πιτσιλλίδου 6, Έιβερι 31 (4), Αθανασίου 5 (1), Νικολάου 7 (1), Γεωργίου, Χριστοδούλου 6, Ν. Κοντού, Κ. Κοντού.