More

  Γιώργος Ιωάννου: «Σκοπός μας είναι να βγάλουμε προς τα έξω τη σκληρή δουλειά που κάνουν οι άνθρωποι μας»

  -

  Στο σημερινό Δελτίο Τύπου της Ανόρθωσης, φιλοξενείται ο marketing manager της «Κυρίας» κ. Γιώργου Ιωάννου.

  Αναλυτικά:

  «Φίλες, φίλοι της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ και λοιποί φίλαθλοι,

  Σήμερα παρουσιάζουμε μια συνέντευξη, που παραχώρησε στο Τμήμα Επικοινωνίας της ομάδας μας, ο κ. Γιώργος Ιωάννου.

  Ο κ. Ιωάννου έχει επωμισθεί ένα άκρως σημαντικό πόστο στην ομάδα μας, το οποίο είναι νευραλγικής σημασίας, όσον αφορά τη λειτουργία της, πάνω στο ευαίσθητο κομμάτι της επικοινωνίας!

  Διότι πρόκειται για τον marketing manager της ομάδας μας!

  Στη συνέντευξη που ακολουθεί, ο κ. Γιώργος Ιωάννου, αναφέρεται στη σημασία της θέσης και των καθηκόντων του και μέσα από τα λεγόμενα του, εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς το μέγεθος του επαγγελματισμού που υπάρχει στην ομάδα μας.

  Κύριε Ιωάννου, θα θέλαμε να μας πείτε κάποια λόγια σχετικά με τα καθήκοντα σας, στην ομάδα μας:

  «Ο ρόλος μου στην ομάδα της Ανόρθωσης είναι να προωθώ τις ομάδες μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κάτι το οποίο πρέπει να μεταδίδεται στους παίκτες μας, στους γονείς και στους φίλους της ομάδας μας.

  Πόσο σημαντική είναι αυτή η θέση, σε σχέση με την όλη διοικητική λειτουργία της Ανόρθωσης;

  «Ο σύλλογός μας έχει ένα μακροπρόθεσμο στρατηγικό σχέδιο και μέρος αυτού του σχεδίου είναι να δημιουργήσει ένα brand στο οποίο όλοι οι παίκτες και οι υποστηρικτές μας να το πιστεύουν και να θέλουν να γίνουν μέρος του.»

  Μπορείτε να μας πείτε κάποια λόγια, σχετικά με την εικόνα που βγάζει προς τα έξω η Ανόρθωση, όσον αφορά το κομμάτι της επικοινωνίας;

  «Δεν πρόκειται για προσπάθεια… απλής εμφάνισης ενός καλού προσώπου προς τα έξω. Ο σκοπός μας είναι να βγάλουμε προς τα έξω αυτό που πραγματικά συμβαίνει στον πυρήνα της ομάδας μας, δηλαδή τη σκληρή δουλειά που κάνουν οι άνθρωποι μας.

  Επιπλέον, προωθούμε τη σκληρή δουλειά των παικτών, των προπονητών, και των γονέων που είναι πάντα παρόντες, είτε υποστηρίζοντας τα παιδιά τους, είτε παρακολουθώντας  τις ομάδες ανδρών και γυναικών και πανηγυρίζουν όλοι μαζί, σαν μία μεγάλη οικογένεια.

  Η μακροπρόθεσμη επιτυχία είναι στο DNA του συλλόγου μας.

  Όλα αυτά θέλουμε να τα επικοινωνήσουμε, ως μέρος της ανταμοιβής για όλα τα πράγματα που κάνουν αυτοί οι καταπληκτικοί άνθρωποι κάθε μέρα. Οι ηγέτες μας, ο Αντώνης Μικελλίδης και ο Σάκης Πασάς είναι άνθρωποι που πιστεύουν έντονα στην ομαδικότητα πάνω από την ατομική φιλοδοξία και πάντα ανταμείβουν το πάθος και τη συλλογική προσπάθεια. Αυτό είναι το βασικό κομμάτι πάνω στο οποίο στηρίζεται η επικοινωνία μας».

  Πόσο σημαντικό είναι για ένα σωματείο, στη σημερινή εποχή, να βγάζει προς τα έξω μια πολύ καλή εικόνα επικοινωνίας;

  «Η όλη λειτουργία της ομάδας μας, μοιάζει με μια οικογένεια, όπου ο ένας πιστεύει και υποστηρίζει τον άλλο.

  Οι υποδομές έχουν χτιστεί για να αναπτύξουν παίκτες από νεαρή ηλικία, προκειμένου να βελτιώνονται.

  Προσφέρουμε κάτι περισσότερο από το να είμαστε απλά μια καλαθοσφαιρική ομάδα.

  Αυτό είναι εμφανές σε όλες τις δραστηριότητες που οργανώνουμε και σε όλες τις φιλανθρωπικές εκδηλώσεις που υποστηρίζουμε. Ακολουθούμε το πνεύμα των αρχικών ιδρυτών της Ανόρθωσης, το οποίο είναι να αναπτύξουμε τους παίκτες μας εντός και εκτός του γηπέδου».

  Υπάρχουν και άλλα περιθώρια περισσότερης βελτίωσης, πάνω στο θέμα της επικοινωνίας;

  «Λοιπόν… Είμαι άτομο που πιστεύει ότι υπάρχει πάντα περιθώριο βελτίωσης! Επομένως έρχονται πολλά περισσότερα και καλύτερα για την Ανόρθωση»!  

  Με εκτίμηση,

  Από Τμήμα Επικοινωνίας Anorthosis Basketball (News Letter)»

  spot_img

  Τελευταία Νέα

  Δύο στα δύο και πάλι εκτός η Κόρμεντ

  Δεύτερη νίκη και πάλι εκτός έδρας για την Κόρμεντ του Αντώνη Κωνσταντινίδη, που ξεκίνησε... φουριόζα το πρωτάθλημα της Ουγγαρίας! «Θύμα»...

  Τα αποτελέσματα των Νεάνιδων

  Πρώτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα των Νεάνιδων. Δείτε τα αποτελέσματα: NBA B.C - Ζήνωνας Καλαθόσφαιρα 34-74Ανόρθωση - Κεραυνός 38-48Ε.Ν.Π. -Αχιλλέας Καϊμακλίου 39-71Απόλλων...

  Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα Εφήβων

  Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα των Εφήβων και στους δύο ομίλους. Δείτε τα αποτελέσματα: Α' Όμιλος Ε.Θ.Α. Έγκωμης - NBA BC 53-69Ε.Ν.Π. - Αχιλλέας...

  Κ18: «Κλικς» από το Αστέρας – ΕΝΑΑΘ

  Αστέρας Μέσα Γειτονιάς και ΕΝΑΑΘ αναμετρήθηκαν για την 1η αγωνιστική του Β' ομίλου του πρωταθλήματος Εφήβων. Η ομάδα του Αστέρα...

  Διαβάστε επίσης...Σχετικά
  Προτεινόμενα για εσάς