Η κλάση του Στυλιανού αλλάζει τα δεδομένα

-

Home ΤΡΙΠΟΝΤΑ EXPERTS Η κλάση του Στυλιανού αλλάζει τα δεδομένα

Ο Νίκος Βαγγέλης αναλύει στα triponta την βαρύνουσας σημασίας δυναμική επιστροφή του Νίκου Στυλιανού που θα αποτελέσει έναν από τους βασικούς πυλώνες για την αντεπίθεση του Κεραυνού

Η φετινή χρονιά είναι ιδιαίτερη για όλους και στον Κεραυνό έζησαν μοναδικές στιγμές στην Ευρώπη τις οποίες δυστυχώς δεν μπόρεσαν να μοιραστούν με τον κόσμο τους, λόγω των συνθηκών που δημιούργησε ο COVID-19. Παρόλα αυτά οδεύοντας προς το τέλος του… ονείρου με την εξαιρετική πορεία μέχρι τους ομίλους του Basketball Champions League, στον Στρόβολο επικεντρώνονται σιγά-σιγά στο πρωτάθλημα όπου θα κάνουν την αντεπίθεσή τους για να διεκδικήσουν τον τίτλο απέναντι στην απίστευτα φορμαρισμένη Πετρολίνα ΑΕΚ, με τον Νίκο Στυλιανού να αποτελεί έναν από τους βασικότερους λόγους για αισιοδοξία.

Τη στιγμή που η μεγάλη επένδυση της διοίκησης Παπαέλληνα, Ιωάννης Πασιαλής, αρχίσει και προσαρμόζεται ιδανικά στο νέο, εξαιρετικά απαιτητικό περιβάλλον, ο Χριστόφορος Λειβαδιώτης, είδε τον Στυλιανού να αγωνίζεται ξανά στην ΟΠΑΠ Basket League έπειτα από έναν ολόκληρο μήνα και να κάνει θραύση ενάντια στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου με 16 πόντους (2/2 δίποντα, 4/7 τρίποντα), 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 30 λεπτά συμμετοχής. Πέραν των στατιστικών, ωστόσο, το βασικότερο στοιχείο που τον κάνει να ξεχωρίζει είναι η υψηλή του κλάση που ανεβάζει επίπεδο και την υπόλοιπη ομάδα.

Με αυτόν υγιή και σε καλή κατάσταση, οι “ερυθροκίτρινοι” έχουν κάθε λόγο να αισιοδοξούν εν όψει των δύσκολων αγώνων που έρχονται. Ο Λειβαδιώτης ξέρει πώς να τον αξιοποιεί ιδανικά, καθώς ξέρει ότι πέραν από το “φαρμακερό” του σουτ μπορεί να δώσει πολλά πράγματα σχεδόν σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού.

Must Read