Β2: Ιστορική πρώτη νίκη για Phoenix!

-

Home Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Β2' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Β2: Ιστορική πρώτη νίκη για Phoenix!

Την πρώτη νίκη της ιστορίας της σε Ανδρικό επίπεδο πέτυχε η ομάδα των Phoenix στον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς.

Δείτε την ανακοίνωση της ομάδας:

«PHOENIX ΑΝΤΡΕΣ

ΑΡΧΗ ΜΕ ΝΙΚΗ

Την πρώτη νίκη της ιστορίας της σε Ανδρικό επίπεδο πέτυχε η ομάδα στον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς. Ο Phoenix τέθηκε αντιμέτωπος με την αξιόλογη και φορμαρισμένη (προερχόμενη από 2 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια) ομάδα του ΠΑΟΚ Κοκκινοτριμιθιάς. Παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα σε όλο το διάστημα της προετοιμασίας για τον αγώνα, μετρώντας συνολικά 5 σημαντικές απουσίες, κατάφερε να πραγματοποιήσει μια εξαιρετική εμφάνιση και να κάνει εμφατική είσοδο στο πρωτάθλημα, δείχνοντας πως, παρά το μεγάλο αριθμό εφήβων και παίδων που την απαρτίζουν, θα είναι μια υπολογίσιμη δύναμη για κάθε αντίπαλο.
Το μόνο βέβαιο είναι πως με την επιστροφή των απόντων, ο Phoenix θα δυναμώσει ακόμα περισσότερο.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Η ομάδα του ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, εκμεταλλευόμενη την ώθηση από τις προηγούμενες της νίκες και την εμπειρία της σε συνδυασμό με την αντίστοιχη απειρία της νεαρής ομάδας του Phoenix. Μετά το 5ο λεπτό, η ομάδα μας είχε καθολική υπεροχή και αν εξαιρεθεί μια μικρή «κοιλιά» στο τέλος του 3ου δεκαλέπτου, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης παίρνοντας μια μεγάλη σε σημασία νίκη με 90-55.
Κανένας παίκτης δεν υστέρησε σε προσφορά, αλλά σημαντικό είναι να σημειωθεί η παρουσία του 16χρονου Στέλιου Σοφοκλέους, στο ντεμπούτο του σε Ανδρικό επίπεδο, ο οποίος με 35 πόντους ήταν ο μπροστάρης της ομάδας. Η παρουσία του, καθώς και πολλών από τους συμπαίκτες του, συμβαδίζει πλήρως με το πλάνο που έχει η ομάδα του Phoenix για τη φετινή σεζόν, που δεν είναι άλλο από την προώθηση των έφηβων αθλητών της, προσφέροντας τους χρήσιμες εμπειρίες στο Ανδρικό επίπεδο σε συνδυασμό με πολύτιμες ενέσεις εμπειρίας από 2-3 μεγαλύτερους σε ηλικία αθλητές.

Αναλυτικά:
Phoenix – ΠΑΟΚ 90-55 (Πέρδικος Δ.)

Γιαννουλάκης, Αναστασίου, Σοφοκλέους 35 (7), Jeremic, Bolshakov 16, Χρυσοστόμου (12), Πέρδικος 5 (1), Τάλλαρης 17 (3), Φωτίου 6, Λυσιώτης»

Must Read