Η Ακαδημία του Απόλλωνα Γερίου θα ζήσει την πρώτη της ιστορική στιγμή της, το ερχόμενο Σάββατο (28 Σεπτεμβρίου).
Η ομάδα Κ14 της Ακαδημίας του Τόνι Κωνσταντινίδη θα δώσει το πρώτο της επίσημο παιχνίδι!
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Ιστορική στιγμή για
την Ακαδημία μας
Το ερχόμενο Σάββατο αναμφίβολα, θα είναι μια μέρα σημαδιακή για την Ακαδημία μας, ή οποία ουσιαστικά μετράει ένα μήνα λειτουργίας μέχρι σήμερα.
Το Σάββατο λοιπόν, 28 Σεπτεμβρίου 2019 στις 12 το μεσημέρι, στο Γυμνάσιο Αποστόλου Βαρνάβα, η ακαδημία μας και πιο συγκεκριμένα η ομάδα αγοριών Κ-14, θα δώσει το πρώτο επίσημο παιγνίδι της ιστορία της, απέναντι στην ομάδα του Διγενή Μόρφου-NBA.
Ένα γεγονός το οποίο καθιστά όλη την οικογένεια της Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης ΑΠΟΛΛΩΝ ΓΕΡΙΟΥ-ΤΟΝΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ , πάρα πολύ χαρούμενη και περήφανη για το εν λόγω γεγονός.
Βέβαια όλο αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα, εάν δεν μας έκαναν την τιμή να γίνουν μέλη της οικογένειας της ακαδημίας μας, όλα αυτά τα παιδάκια και οι οικογένειες τους, οι οποίες μας εμπιστεύθηκαν το καλαθοσφαιρικό μέλλον των παιδιών τους.
Με αυτή την ευκαιρία λοιπόν και την ιστορική στιγμή για την οικογένεια του ΑΠΟΛΛΩΝ Γερίου, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε πρώτα για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε και μας δείχνετε καθημερινά και κυρίως να σας καλέσουμε να παρευρεθείτε στον αγώνα του Σαββάτου, ώστε να στηρίξουμε και να απολάσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια των μικρών καλαθοσφαιριστών μας”.