«Κάποιοι τολμούν να στερούν την λέξη αθλητισμός από παιδιά και έφηβους»

-

Home ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ «Κάποιοι τολμούν να στερούν την λέξη αθλητισμός από παιδιά και έφηβους»

Η συγκινητική ανάρτηση του Νικόλα Χριστοφίδη, 16χρονου καλαθοσφαιριστή του Απόλλωνα, η οποία πιστεύουμε πως εκφράζει το σύνολο των νεαρών αθλητών της χώρας μας!

Διαβάστε την:

«Ο αθλητισμός είναι κάτι ξεχωριστό κάτι που κάποιος που δεν αθληται δεν μπορεί να καταλάβει, κάτι που σου αφήνει εμπειρίες για όλη σου την ζωή, κάτι που σε κανει να ξεφεύγεις που την πραγματικότητα, να εκτονωνεσαι κάπου, είναι κάτι που σου δημιουργεί φιλίες ζωής, κάτι που πεισμώνει τον εαυτό σου καθημερινά να κανεις το κάτι παραπάνω! Τα ομαδικά αθληματα σε φέρνουν πιο κοντά σε μια δεύτερη οικογένεια, να έχεις για δεύτερο σπίτι το γήπεδο, περνώντας εκεί αμέτρητες ώρες.

Ωστόσο κάποιοι τολμούν να στερούν αυτή την λέξη ‘’αθλητισμός’’ από παιδιά και εφήβους. Κάποιοι έφηβοι που έκαναν όνειρα που είχαν στόχους τους οποίους να στερούνται από ανθρώπους που δεν τους υπολογίζουν, ανθρώπους που είναι αμαθείς προς το τι σημενει αθλητισμός.Αν νοιάζει κάποιον η νέα γενιά και κοινωνία που ναι μεγαλώνει σε δύσκολες συνθήκες όπως όλος ο κόσμος σε όλο τον πλανήτη για λόγους υγείας και είναι απαραίτητο και έχουν όλοι ευθύνη να προσέχουν αλλά αυτό δεν είναι ούτε δικαιολογία ούτε λύση να αφήνουν μακριά παιδιά και εφήβους από τον αθλητισμό!!!

#ανοιξτεταγηπεδα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ!!!»

Must Read