Η ιδέα του διαδικτυακού καταστήματος από την σελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, εκτός από πρωτοποριακή, είναι και εξαιρετική αφού προσφέρει πολλαπλά οφέλη στο άθλημα.
Τα αντικείμενα που μπορεί να προμηθευτεί ο φίλαθλος κόσμος της καλαθόσφαιρας από το κατάστημα της ΚΟΚ, είναι τέτοια ώστε να μπορεί να μπει πραγματικά το άθλημα σε κάθε σπίτι, σε κάθε γραφείο και σε χώρο που να το διαφημίζει με τον δικό του τρόπο.
Εκτός όμως από την διαφήμιση του αθλήματος, είναι υπέροχο το γεγονός πως μπορούν οι γονείς να προμηθευτούν προϊόντα των παιδιών τους και να πάνε στο γήπεδο, φορώντας τα, όπως στην παρακάτω περίπτωση:

Ή να αποτυπωθεί μία χρυσή σελίδα της ιστορίας μας, μέσα από μία φανέλα, όπως η παρακάτω:

Τα έχουμε πει και τα έχουμε γράψει πολλές φορές: Η δουλειά που γίνεται από το γραφείο επικοινωνίας της ΚΟΚ, αλλά και την Ομοσπονδία γενικότερα, ωθεί την κυπριακή καλαθόσφαιρα σε άλλο επίπεδο!
Το διαδικτυακό κατάστημα της ΚΟΚ μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ.