Κώστας Εγγλέζος: «Είδαμε μαζεμένα κάποιες αδυναμίες»

-

Home Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Β1' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Κώστας Εγγλέζος: «Είδαμε μαζεμένα κάποιες αδυναμίες»

Ο Κώστας Εγγλέζος μίλησε στα Triponta.com.cy μετά την ήττα του Διγενή Ακρίτα Μόρφου NBA BC από την Ανόρθωση, στον πρώτο αγώνα που δίνει φέτος η ομάδα του για το πρωτάθλημα της Β1 κατηγορίας.

Αναλυτικά όσα μας είπε ο προπονητής του Διγενή:

«Πάντα η πρώτη αγωνιστική αποτελεί ερωτηματικό για το πως θα συμπεριφερθεί αγωνιστικά μια ομάδα και γι’αυτό δικαιολογώ απόλυτα την γενικότερη απόδοση της ομάδας μου. 

Εκείνο που είναι εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός ότι είδαμε μαζεμένα κάποιες αδυναμίες, πράγμα που συνέβαλε η επιθετική άμυνα απο πλευράς Ανόρθωσης από την πρώτη περίοδο μέχρι και τα τελευταία στάδια του αγώνα.

Θα ήθελα να συγχαρώ την ομάδα της Ανόρθωσης και να τους ευχηθώ καλη συνέχεια και ως προπονητή και άνθρωπο του αθλητισμού με ικανοποιεί ιδιαίτερα το γεγονός της πολύ καλής σχέσης που αναπτύχθηκε μεταξύ των δύο προσφυγικών σωματείων. Κλείνοντας θα ήθελα να διαβεβαιώσω τους φίλους του Διγενή Ακρίτα Μόρφου ότι η ομάδα προετοιμάστηκε για κάθε δυσκολία και ότι το αποτέλεσμα αυτό δεν θα αποτελέσει αιτία για αναθεώρηση των στόχων που τέθηκαν από την αρχή και είναι η είσοδος στην πρώτη τετράδα».

Must Read