More

    Κουκούρης για Κεραυνό: «Δύσκολο, αλλά δεν έχει να χάσει κάτι»

    -

    Ο κόουτς Δημήτρης Κουκούρης μας κάνει την τιμή να σχολιάσει για τα Τρίποντα την χθεσινή αναμέτρηση του Κεραυνού με την Μπάκεν Μπέαρς, ενώ πιστεύει πως οι ερυθροκίτρινοι έχουν τύχη για ανατροπή!

    Αναλυτικά:

    «Είδαμε κάτι που γνωρίζαμε από την αρχή για την Μπάκεν Μπέαρς: Ότι έχουν συνοχή και ρυθμό. Ο Κεραυνός βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας και φάνηκε μία ταχύτητα κάτω. Αλλά οι Δανοί δεν είναι άτρωτοι, ούτε αποτελούν φόβητρο. Η εικόνα του αγώνα με τον Κεραυνό να εκτελεί μόλις 4/8 βολές, ενώ η Μπάκεν είχε 19/26, δίνει ένα καλό στοιχείο που πρέπει να αλλαχτεί.

    Αν ο Κεραυνός κόψει στην επίθεση τον ρυθμό της Μπάκεν (είχε 21 πόντους στον αιφνιδιασμό, ενώ ο Κεραυνός μόνο 3!), θα έχει τύχη στον επαναληπτικό. Είναι δύσκολο, αλλά δεν έχει να χάσει κάτι!

    Οι Δανοί παρουσίασαν πλουραρισμό στην επίθεση και σκοράρανε αρκετούς πόντους στο ζωγραφιστό. Θέλει έξυπνη τακτική για να βγουν εκτός ρυθμού. Οι Ντάρμποε και Ντιούφ θέλουν πολύ προσοχή και στο επόμενο παιχνίδι.

    Αν ο Κεραυνός βρεθεί σε καλή επιθετική ημέρα και μπορέσει να κρατήσει χαμηλά το σκορ, έχει τύχη!»

    spot_img

    Τελευταία Νέα

    Μάικ Τζέιμς: «Εχθρική ατμόσφαιρα στα ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός»

    Η Μονακό επικράτησε της Μακάμπι στο Ισραήλ και προηγείται με 2-1 στη σειρά των Playoffs της EuroLeague, με τον...

    Σανς: Εκτός για τρία παιχνίδια ο Κρις Πολ

    Οι Σανς βρίσκονται πίσω στη σειρά με τους Νάγκετς με 2-0 και ο τραυματισμός του Κρις Πολ στον αριστερό...

    ΕΟΕ: Ανακοίνωσε και επίσημα την απόσυρση των ασφαλιστικών μέτρων για το ΟΑΚΑ

    Η ΕΟΕ με επίσημη ανακοίνωση εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να αποσύρει τα ασφαλιστικά μέτρα για την...

    Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Για το break στην Πόλη

    Ολυμπιακός και Φενέρ πράξη… τρίτη με τις δύο ομάδες αυτή τη φορά να δίνουν ραντεβού για την Ulker Arena...

    Διαβάστε επίσης...Σχετικά
    Προτεινόμενα για εσάς