«Λαβωμένη» αναχώρησε η Εθνική για τη φούσκα της Πορτογαλίας!

-

Home ΕΘΝΙΚΕΣ «Λαβωμένη» αναχώρησε η Εθνική για τη φούσκα της Πορτογαλίας!

Με τρεις σημαντικές απουσίες αναχώρησε η Εθνική Ανδρών για το ταξίδι της στην Πορτογαλία. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, που θα κάνει στάση στην Αθήνα πριν την χώρα της Ιβιρικής χερσονήσου, θα αγωνιστεί στα παράθυρα της FIBA χωρίς τρεις καλαθοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα οι Ιωάννης Πασιαλής, Ιάκωβος Παντελή, Σωτήρης Μανολόπουλος και Ραφαήλ Ελευθέριου αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και δεν θα πάρουν μέρος στα παιχνίδια στη φούσκα της Πορτογαλίας. Ο Ομοσπονδιακός Προπονητής, Λίνος Γαβριήλ, κάλεσε την ύστατη στιγμή τον Γιώργο Θεοχαρίδη του Κεραυνού, ώστε να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε από την απουσία του Πασιαλή.

Η Εθνική ομάδα αναχώρησε σήμερα για την Αθήνα όπου θα παραμείνει μέχρι αύριο τα ξημερώματα, ενώ θα πραγματοποιηθεί και μία προπόνηση στην πρωτεύουσα της Ελλάδας. Ακολούθως θα ταξιδέψει για Πορτογαλία, όπου θα προπονηθεί Τρίτη απόγευμα, Τετάρτη διπλή προπόνηση, Πέμπτη πρωί και Παρασκευή απόγευμα, στα πλαίσια της προετοιμασίας για τους δυο αγώνες με την Πορτογαλία και τη Λευκορωσία.

Να σημειώσουμε πως ο πρώτος χρονικά αντίπαλος της Εθνικής μας ομάδας, η Πορτογαλία, αντικατέστησε τον Τζερεμάια Ουίλσον με τον Σάσα Μπορίβνιακ, Σέρβος με πορτογαλικό διαβατήριο.

Must Read