Με όρεξη και δουλειά συνεχίζει το Γυναικείο τμήμα του ΑΠΟΠ

Η ομάδα Γυναικών του ΑΠΟΠ επέστρεψε στο Πρωτάθλημα Γυναικών, μετά από 4 χρόνια απουσίας και οι κοπέλες που αναδείχθηκαν από τα αναπτυξιακά τμήματα της ομάδας (Κατερίνα Παύλου, Χάρις Πέτρου, Ραφαέλλα Κωνσταντίνου και Έλενα Στυλιανού), επέστρεψαν για να βοηθήσουν την σημαντική αυτή προσπάθεια.

Η γυναικεία ομάδα της Πάφου δημιουργήθηκε για πρώτη φορά πριν από 17 χρόνια, όμως το 2016 ανέστειλε τη λειτουργία της. Η ανακοίνωση της επιστροφής της, σκόρπισε πολλά χαμόγελα στην πόλη της Πάφου και ιδιαίτερα στις κοπέλες που βρίσκονταν στην ομάδα μέχρι την αναστολή του τμήματος. Αμέσως ανταποκρίθηκαν στο «κάλεσμα» και έσπευσαν να βοηθήσουν, ώστε να κρατηθεί ο ΑΠΟΠ στο στερέωμα της γυναικείας καλαθόσφαιρας.

Παρά την απουσία της Χάρις Πέτρου και της Ραφαέλλας Κωνσταντίνου τις τελευταίες εβδομάδες, λόγω τραυματισμών, οι Παφίτισες συνεχίζουν να δουλεύουν με ζήλο και ενθουσιασμό. Με την επιστροφή των δύο αυτών απουσιών, η ομάδα θα μπορέσει να επιστρέψει σε υψηλότερους ρυθμούς και να διεκδικήσει το πρώτο «ροζ φύλλο» από την επιστροφή της στην κατηγορία.

Ο αγώνας θα είναι μακρύς και δύσκολος, όμως με σκληρή δουλειά και με προσήλωση, όπως λέει και ο κόουτς Ομήρου, τα αποτελέσματα θα έρθουν!