More

    NBA: Ανανέωσε στους Πέλικανς ο Ζάιον, με έναν ειδικό όρο

    -

    Ο Ζάιον Γουίλιαμσον την περσινή σεζόν δεν κατάφερε να πάρει χρόνο συμμετοχής στους Πέλικανς, έπειτα από τον τραυματισμό που υπέστη στο πόδι του και τον οδήγησε στο χειρουργείο. Κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας του ο 22χρονος αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα λόγω των κιλών του.

    Συγκεκριμένα είχε πάρει αρκετό βάρος, γεγονός που ανησύχησε την ομάδα όταν επέστρεψε. Γι’ αυτό το λόγο φρόντισαν να το συμπεριλάβουν και σε όρο για το συμβόλαιό του. Πριν λίγες μέρες ο Ζάιον υπέγραψε max συμβόλαιο για 231 εκατομμυρίων παραμένοντας έτσι στην ομάδα της Νέας Ορλεάνης μέχρι το 2028.

    Όμως για να υπογράψει να υπογράψει, οι άνθρωποι της Νέας Ορλεάνης έβαλαν ένα συγκεκριμένο όρο, πως δεν θα ξεπεράσει τα 133 κιλά, σύμφωνα με τον Κρίστιαν Κλαρκ. Σε περίπτωση όμως που δεν καταφέρει να κρατηθεί στα «επιτρεπτά όρια», θα του μειώνονται οι απολαβές για κάθε ένα χρόνο από τα πέντε της συμφωνίας.

    The post NBA: Ανανέωσε στους Πέλικανς ο Ζάιον, με έναν ειδικό όρο appeared first on overfm.gr.

    OverFM.gr

    spot_img

    Τελευταία Νέα

    Μάικ Τζέιμς: «Εχθρική ατμόσφαιρα στα ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός»

    Η Μονακό επικράτησε της Μακάμπι στο Ισραήλ και προηγείται με 2-1 στη σειρά των Playoffs της EuroLeague, με τον...

    Σανς: Εκτός για τρία παιχνίδια ο Κρις Πολ

    Οι Σανς βρίσκονται πίσω στη σειρά με τους Νάγκετς με 2-0 και ο τραυματισμός του Κρις Πολ στον αριστερό...

    ΕΟΕ: Ανακοίνωσε και επίσημα την απόσυρση των ασφαλιστικών μέτρων για το ΟΑΚΑ

    Η ΕΟΕ με επίσημη ανακοίνωση εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να αποσύρει τα ασφαλιστικά μέτρα για την...

    Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Για το break στην Πόλη

    Ολυμπιακός και Φενέρ πράξη… τρίτη με τις δύο ομάδες αυτή τη φορά να δίνουν ραντεβού για την Ulker Arena...

    Διαβάστε επίσης...Σχετικά
    Προτεινόμενα για εσάς