Ο Τζάρεν Τζάκσον Τζούνιορ αναδείχθηκε ο καλύτερος αμυντικός της χρονιάς στο NBA.
Ο 23χρονος έγινε ο δεύτερος παίκτης των Μέμφις Γκρίζλις που κατακτά το συγκεκριμένο βραβείο, μετά τον Μαρκ Γκασόλ, που το είχε πετύχει μία δεκαετία νωρίτερα, αλλά και ο δεύτερος νεαρότερος παίκτης (23 ετών και 214 ημερών), μετά τον Ντουάιτ Χάουαρντ τη σεζόν 2008-09.
Ο Τζάρεν Τζάκσον σε 63 ματς της regular season είχε φέτος 18.6 πόντους, 6.8 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 3 μπλοκ κατά μέσο όρο, συγκέντρωσε 391 πόντους από την ψηφοφορία.
O Μπρουκ Λόπεζ των Μιλγουόκι Μπακς βγήκε δεύτερος με 309 πόντους, ενώ την τρίτη θέση βρέθηκε ο Εβάν Μόπλι των Καβαλίερς με 109 πόντους.
Ο Γιάννης Αντετοκούμπο βρέθηκε εκτός στη σχετική ψηφοφορία με 14 πόντους.
stamp that
@jarenjacksonjr | #BigMemphis pic.twitter.com/IQ03QvBeXI
— Memphis Grizzlies (@memgrizz) April 17, 2023
Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram στο Youtube στο TikTok.
The post NBA: Ο Τζάρεν Τζάκσον Τζούνιορ αναδείχθηκε αμυντικός της χρονιάς appeared first on overfm.gr.