Ακόμα ένας αγώνας πρωταθλήματος και ένας κυπέλλου αναβλήθηκαν, σύμφωνα με ανακοινώσεις της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.
Οι αναβολές οφείλονται σε θετικά κρούσματα που εντοπίστηκαν στην Ομόνοια και στην ΑΕΛ. Έτσι μετά το παιχνίδι ανάμεσα σε Ομόνοια-ΑΠΟΠ, αναβλήθηκε και το ΑΠΟΕΛ-ΑΕΛ που ήταν ορισμένο και αυτό για την Κυριακή 10/1, ενώ αναβλήθηκε και το παιχνίδι για την προκριματική φάση του Κυπέλλου που θα διεξαγόταν σήμερα (7/1) ανάμεσα σε ΑΕΛ και ΑΠΟΠ. Όλα τα παιχνίδια θα οριστούν σε νέες ημερομηνίες.
Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:
«Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει πως ο αγώνας ανάμεσα στον ΑΠΟΠ Πάφου και την ΑΕΛ Λεμεσού που ήταν προγραμματισμένος για να πραγματοποιηθεί σήμερα (07/01) στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Basket League, αναβάλλεται και θα οριστεί σε νέα ημερομηνία».
«Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει πως ο αγώνας ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας και την ΑΕΛ Λεμεσού που ήταν προγραμματισμένος για να πραγματοποιηθεί την Κυριακή (10/01) στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της ΟΠΑΠ Basket League, αναβάλλεται και θα οριστεί σε νέα ημερομηνία».