Ο Γκάρι Χάρις έπαθε αυτό που δεν ηθελαν να πάθουν οι αθλητές… ρήξη μινίσκου και θα απουσιάζει από τους Μάτζικς για ενα μεγάλο χρονικό διάστημα. Άγνωστο πότε θα επιστρέψει στη δράση με τον ίδιο να κάνει περισσότερες εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί το πρόβλημα και το πότε θα επιστρέψει.
Απο το Ντένβερ στο Ορλάντο το Μάρτιο του 2021 με ανταλλαγή, η ομάδα του Μαλόουν έδωσε τον Χάρις, Χάμπτον και τη μελλοντικη επιλογή πρώτου γύρου για τον Κλαρκ και τον Γκόρντον με το trade να θεωρείται επιτυχές. Ο Γκάρι Χάρις υπέγραψε για άλλα 2 χρόνια και 26 εκατομμύρια οπου πέρσι είχε 11,1 πόντους με 2,1 ριμπάουντ, 1,8 ασίστ και 1,8 στις ελεύθερες βολές.
(ESPN):#Sources: #Magic‘s Harris has torn left meniscus : Orlando Magic veteran guard Garry Harris has suffered a torn meniscus in his left knee and will need further evaluation to determine a timetable for his return, sources .. https://t.co/jdvCovAw92
— NewsOnePlace.com (@newsoneplace) August 27, 2022
Mauvaise nouvelle pour le Magic…..
En effet selon WOJ, Garry Harris souffre d’une déchirure du ménisque au genou gauche.
Il passera des examens complémentaires pour connaître la durée de son indisponibilité.#NBA#NBAHarrisFloater #NBAMagicFloater pic.twitter.com/Oa73U3n5MT— Le Floater (@LeFloater) August 28, 2022
Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram στο Youtube στο TikTok.
The post ΝΒΑ: Εκτός ο Γκάρι Χάρις λόγω τραυματισμού στο γόνατο appeared first on overfm.gr.