Πρόεδρος Σωματείου Απόλλωνα: «Προσπαθούν να βρουν δικαιολογίες»

-

Home ΟΠΑΠ BASKET LEAGUE Πρόεδρος Σωματείου Απόλλωνα: «Προσπαθούν να βρουν δικαιολογίες»

Ο Πρόεδρος του Σωματείου του Απόλλωνα, Ξενοφών Χαραλάμπους μίλησε στην εκπομπή «Στην Κερκίδα» για το θέμα που δημιουργήθηκε στο τμήμα της καλαθόσφαιρας.

Αναλυτικά:

«Υπάρχει μία συμφωνία μεταξύ σωματείου και εταιρείας διαχείρισης καλαθόσφαιρας. Αυτό το συμβόλαιο υπήρχε όταν αναλάβαμε εμείς το σωματείο. Κάποια πράγματα δεν ήταν τα πρέποντα στο μπάσκετ. Είχαμε κάποιες διαφωνίες με την εταιρεία για την διαχείριση του τμήματος. Εμείς λέμε ότι το τμήμα θα λειτουργήσει κανονικά. Από σήμερα έχουμε διευθετήσει συνάντηση με τους παίκτες και το επιτελείο. Μας βρίσκει αντίθετους η ανακοίνωση της εταιρείας. Προσπαθούν να βρουν δικαιολογίες για τα προβλήματα που οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει ή προσπάθησαν να δημιουργήσουν. Έχουμε ενημερωθεί από κάποιους παίκτες. Το τμήμα του μπάσκετ είναι κάτω από το σωματείο και λειτουργεί κανονικά.

Το σωματείο πληρώνει όλα τα έξοδα λειτουργίας του κλειστού γηπέδου. Οι εταιρείες που διαχειρίζονται τα τμήματα δεν πληρώνουν ούτε σεντ. Το κόστος το έχει όλο το σωματείο. Με μηδαμινά έσοδα το σωματείο προσπαθεί να επιβιώσει. Προτού αναλάβουν οι εταιρείες πρέπει να ξέρουν και τι υποχρεώσεις έχουν. Δεν είναι μόνο η δημόσια εικόνα που θα έχουν.

Εμείς τηρούμε το συμβόλαιο που υπέγραψε η προηγούμενη διοίκηση. Έχουμε να δώσουμε ένα συγκεκριμένο ποσό για βοήθεια στο τμήμα μπάσκετ. Εμείς μέχρι και τώρα για το 2020/21 από το εν λόγω ποσό δώσαμε γύρω στο 60-70%. Αν θεωρούν ότι μπορούν να σωθούν με 1000 και 2000 ευρώ, να τους τα δώσω από την τσέπη μου. Δεν είναι αυτός ο λόγος. Θα βγουν οι πραγματικοί λόγοι προς τα έξω.

Δεν θα επηρεαστεί καθόλου το μπάσκετ. Το σωματείο βγαίνει μπροστά και κανένας παίκτης δεν θα χάσει ούτε και ένα ευρώ». 

Must Read