Όλα είναι έτοιμα για το τέταρτο παιχνίδι της σειράς των τελικών του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών, όπου ΑΕΛ και Ανόρθωση θα παλέψουν για τη νίκη.
Οι γηπεδούχες θέλουν νίκη για να καταφέρουν να στείλουν την σειρά σε πέμπτο παιχνίδι και να διεκδικήσουν τον τίτλο, αφού βρίσκονται πίσω με 2-1 σκορ.
Οι φιλοξενούμενες με νίκη θα πανηγυρίσουν τον δεύτερο τίτλο φέτος (και δεύτερο στην ιστορία τους), κλείνοντας πολύ πετυχημένα την χρονιά. Βέβαια ενδεχόμενη ήττα δεν τελειώνει τίποτα για την «Κυρία», αφού θα έχει το 5ο παιχνίδι στην έδρα της.
Η αγωνία έχει χτυπήσει κόκκινο τόσο στους φιλάθλους των δύο ομάδων, όσο και σε όλους τους φίλους της γυναικείας καλαθόσφαιρας, που περιμένουν το ρολόι να δείξει 16:00 για το τζάμπολ!