Η Ανόρθωση ξεκίνησε ιδανικά τη νέα χρονιά, αφού επιβλήθηκε της ΕΝΑΑΘ με 72-48.
Ο διευθυντής της καλαθοσφαιρικής Ανόρθωσης, αλλά και καλαθοσφαιριστής της ομάδας, Σάκης Πασάς, έκανε δηλώσεις μετά το τέλος του παιχνιδιού:
«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν αξιόμαχο αντίπαλο και γνωρίζαμε εκ των προτέρων, ότι έπρεπε να δείχναμε την πρέπουσα προσοχή για να φθάναμε στην επίτευξη του στόχου μας.
Κάτι που εν τέλει, καταφέραμε και για την ομάδα μας, αυτή η νίκη αποτελεί ένα ακόμη βήμα, για να φθάσουμε στο τέλος, στην επίτευξη του στόχου της χρονιάς, που είναι η άνοδος στο πρωτάθλημα της Β1`.
Παράλληλα με αυτά, επειδή ήταν το πρώτο μας παιχνίδι για το νέο έτος, μαζί με τις ευχές μου για υγεία και χαρά σε όλο τον κόσμο, εύχομαι όπως το νέο έτος, να είναι αποδοτικό για την ομάδα μας, την Ανόρθωση».