More

    Τρία στα τρία με τις ομάδες της Θεσσαλονίκης για τον Λίνο Γαβριήλ!

    -

    Ο Πανιώνιος του Λίνου Γαβριήλ, μετά τον Ηρακλή και τον ΠΑΟΚ, επικράτησε και του Άρη, κάνοντας το τρία στα τρία με τις ομάδες της Θεσσαλονίκης! Μάλιστα τα δύο από τα τρία παιχνίδια έγιναν στην συμπρωτεύουσα.

    Στο πρώτο ημίχρονο η αναμέτρηση ήταν ντέρμπι με ψηλό σκορ, όμως στο τρίτο δεκάλεπτο ο Πανιώνιος απέκτησε διψήφιες διαφορές και έγινε το απόλυτο φαβορί. Ο Άρης έκανε την ανατροπή, το παιχνίδι έγινε «θρίλερ», το οποίο τελικά πήραν οι «κυανέρυθροι» στα τελευταία δευτερόλεπτα.

    Πλέον, ο Πανιώνιος μετά το δεύτερο διπλό στην Θεσσαλονίκη, έχει ρεκόρ 4-6 και ανεβαίνει στην κατάταξη, ενώ ο Άρης με ρεκόρ 2-8 παραμένει τελευταίος και βρίσκεται σε… κρίση, αφού η νέα ήττα οδήγησε σε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο!

    Ο Ντούρεν ήταν εξαιρετικός και καθοριστικός με 19 πόντους και 3 ασίστ, ενώ ο Πέτροβιτς πέτυχε 2 πόντους.

    spot_img

    Τελευταία Νέα

    Μάικ Τζέιμς: «Εχθρική ατμόσφαιρα στα ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός»

    Η Μονακό επικράτησε της Μακάμπι στο Ισραήλ και προηγείται με 2-1 στη σειρά των Playoffs της EuroLeague, με τον...

    Σανς: Εκτός για τρία παιχνίδια ο Κρις Πολ

    Οι Σανς βρίσκονται πίσω στη σειρά με τους Νάγκετς με 2-0 και ο τραυματισμός του Κρις Πολ στον αριστερό...

    ΕΟΕ: Ανακοίνωσε και επίσημα την απόσυρση των ασφαλιστικών μέτρων για το ΟΑΚΑ

    Η ΕΟΕ με επίσημη ανακοίνωση εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να αποσύρει τα ασφαλιστικά μέτρα για την...

    Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Για το break στην Πόλη

    Ολυμπιακός και Φενέρ πράξη… τρίτη με τις δύο ομάδες αυτή τη φορά να δίνουν ραντεβού για την Ulker Arena...

    Διαβάστε επίσης...Σχετικά
    Προτεινόμενα για εσάς