«Τροφοδοτεί» την ΟΠΑΠ Basket League ο φετινός Διγενής!

-

Home Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Β1' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «Τροφοδοτεί» την ΟΠΑΠ Basket League ο φετινός Διγενής!

Αν ψάξουμε ποια ομάδα, από αυτές που συμμετέχουν στις χαμηλότερες κατηγορίες, έχει «τροφοδοτήσει» περισσότερο με καλαθοσφαιριστές την φετινή ΟΠΑΠ Basket League, η απάντηση πέφτει πάνω στον Διγενή Ακρίτα Μόρφου NBA BC!

Η προσφυγική ομάδα από το περασμένο καλοκαίρι μέχρι και τώρα, δίνει παίκτες στην «μεγάλη» κατηγορία, οι περισσότεροι εκ των οποίων μάλιστα παίρνουν ρόλους στις νέες ομάδες τους.

Την αρχή έκαναν οι Ζαχαρίας Χανούν (ΑΕΛ) και Δημήτρης Καραγιάννης (Ομόνοια) το καλοκαίρι. Συνέχισαν τον Ιανουάριο οι Δανιήλ Πουλλίτας (ΕΘΑ) και Ανδρέας Πολυκάρπου (Ομόνοια).

Σίγουρα αυτές οι κινήσεις φαίνεται πως αποδυναμώνουν την ομάδα του Διγενή, όμως ανοίγουν δρόμο σε νέα ταλέντα που διαθέτει η προσφυγική ομάδα στο αναπτυξιακό τους πρόγραμμα.

Σε πρόσφατη συνέντευξη ο υπεύθυνος των καλαθοσφαιρικών τμημάτων, Μάριος Αναξαγόρου, δήλωσε πως στην ανδρική ομάδα θα αγωνιστούν παιδιά από την Κ16, δίνοντας την ευκαιρία να παίξουν σε ανώτερο επίπεδο και να αποκτήσουν εμπειρίες. Και που ξέρετε, ίσως τα δούμε και αυτά τα παιδιά στην πρώτη κατηγορία στο άμεσο μέλλον!

Must Read