Β1: Επιστροφή στη δράση με δύο παιχνίδια

-

Home Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Β1' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Β1: Επιστροφή στη δράση με δύο παιχνίδια

Η Β1 κατηγορία επιστρέφει στη δράση με δύο παιχνίδια.

Το ντέρμπι ανάμεσα στην Ανόρθωση και τον Διγενή, τις δύο ομάδες που ήρθαν από την Β2 κατηγορία και διεκδικούν την είσοδο στην πρώτη τετράδα. Η «Κυρία» τα έχει πάει αρκετά καλά μέχρι την διακοπή των πρωταθλημάτων, όπου μετρούσε 6 νίκες και 1 ήττα. Είναι αυτή τη στιγμή στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος με 13 βαθμούς, αλλά έχει παίξει τα περισσότερα παιχνίδια στην κατηγορία μαζί με την ΕΝΑΔ (7). Η ομάδα της Μόρφου εκτός από την διακοπή, είχε και αρκετά παιχνίδια που αναβλήθηκαν κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα να μην έχει βρει ρυθμό. Μετράει 2 νίκες και 3 ήττες σε 5 παιχνίδια και παλεύει για την είσοδο στα πλέι οφ.

Στο άλλο παιχνίδι, η ΕΝΑΔ υποδέχεται τον Όλυμπο Αγλαντζιάς. Οι δύο ομάδες μετράνε τις ίδιες νίκες-ήττες (2-5), όμως η ομάδα της Αγλαντζιάς έχει έναν μηδενισμό, έτσι η βαθμολογία τους είναι διαφορετική (9 και 8 βαθμούς αντίστοιχα). Το παιχνίδι είναι αρκετά σημαντικό και για τις δύο ομάδες, όσον αφορά τον στόχο της τετράδας.

Ώρα έναρξης και των δύο αγώνων στις 19:00.

Να θυμίσουμε πως έχει γίνει αλλαγή στην προκήρυξη του πρωταθλήματος και θα πραγματοποιηθούν μόνο δύο γύροι, αντί τρεις όπως ήταν αρχικά σχεδιασμένο. Αυτό σημαίνει πως οι ομάδες έχουν μπροστά τους μόνο έναν γύρο για να πετύχουν τους στόχους τους.

Must Read