Η Παρτιζάν θα λάβει μέρος στην επόμενη Euroleague, παρά το γεγονός πως απέτυχαν να εξασφαλίσουν την συμμετοχή τους μέσω του EuroCup ή της Ανδριατικής Λίγκας. Οι Σέρβοι πήραν τη wild – card. Αυτή θα είναι η μεγάλη επιστροφή της ομάδας του Ομπράντοβιτς, έπειτα από την σεζόν 2013-14.
Φυσικά για να μπορέσουν να υποστηρίξουν την παρουσία τους στην Euroleague, έκανες ενέσεις ποιότητας στο ρόστερ τους, αποκτώντας τους Ντανίλο Άντζουσιτς, Ντάντε Έξουμ, Τζέιμς Νάναλι και τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο πρόεδρος της Παρτιζάν, Οστόγια Μιχαήλοβιτς, μέσω ανάρτησης του στα social media εξήγησε:
«Υπεγράφη σήμερα 5/8 επίσημο συμβόλαιο με το οποίο η Παρτίζαν θα συμμετάσχει στην EuroLeague για τη σεζόν 2022-23. Θα ήθελα για άλλη μια φορά να συγχαρώ όλους όσοι έχουν την Παρτίζαν στην καρδιά τους. Επιτέλους, είμαστε στη θέση που μας αξίζει».
Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram στο Youtube στο TikTok.
The post Υπέγραψε το συμβόλαιο συμμετοχής στην Euroleague η Παρτιζάν appeared first on overfm.gr.